FB TW
You have no idea how much I like you, how much you make me smile, how much I love talking to you, or how much I wish you were mine. An #Aquarius makes good friends, better lovers but your fucking worst enemy.
Macam-macam!
Tuesday, 10 July 2012 07:56 | 0 dorks
Assalamualaikum! Rasanya lama sudah blog ini tak berupdate! Hari nyer entry pasal ..Okay, tengok jela tajuk tu... XD


Dini update pon sebab..boring..lama-lama surf internet, tetiba baru perasan! Okay, kat skola, semua kawan dini semuanya tengah couple. Apa best sangat couple ni??? Couple tukan haram di sisi islam!! Ish! betul-betul menyakitkan hati...


Kalau tengok, kawan-kawan dini tak ade sorang pon yang tak ske sesaper..pelik. Hm...


Alah, Kalau dini suke budak tu ke, tak ke, mesti budak tu tak kan balas. Dini nikan ganas? Ganas ke? Bolela~ Sebab orang lelaki tak berani kacau dini..kekekek.. Klakar rasanya. Back pada tajuk..


Dulu, dini ade ske seseorang ni, namanya ..mm..Mr. Sherlock. Die ni, hot gak ah.. mana nak nampak dini depan mata??? Sebab dini ni, pandang sebelah ,mata pon orang tak nak tahu! Waktu tahu die suke orang lain, hati ni pecah berkecai-kecai..T.T tsk..tsk.. ish, wat pe menangis? Bukannya penting sangat pon..Pasal kapel pon dah emotional..hihiiii...


Skarang, ade kawan dini ni, dini ajar die, camne nak tambahkan followers, iaitu, join segmen, makin lama makin ramai lah segmen die join, tambah lah followers die, dah tambah followers ramai tuh, tetiba  dah lah belagak, kata dirinya famous konon..I'm not jealous that's true, but..allah kan pesan, janganlah kite bersifat riak??? Hish! Breapi orang tau!


Sampai sini dulu, 


wassalam..