FB TW
You have no idea how much I like you, how much you make me smile, how much I love talking to you, or how much I wish you were mine. An #Aquarius makes good friends, better lovers but your fucking worst enemy.
Jom Ke skolah Blogger!!
Friday, 13 January 2012 19:51 | 0 dorks
Assalamualaikum!!

Hari ni saya nak buat satu entry berdasarkan keadaan saya
masuk/daftar ke 

International School Of Bloggers,Korea,Seoul 

amboih...nama skolanye gah..tapi hadir ke dalam mimpi -mimpi
bloggers sebenar..di mimpi saya tu kan..
saya menjadi seorang blogger yang comel sesangat..kat situ 
senanya dunia kartun..

ni gambar saya bila ade kat skola tu..


ni pakaian saya dan gambar saya sewaktu berada kat skola tu..
hahaks..
jangan lupa masuk skola ni..
hanya di 

Wazzupkiwi.blogspot.com

bagi sesiapa yang nak join, syarat-syaratnya ialah...

  • mesti follow blog ni..(x wajib..ikut hati korangla..)
  • mesti share pasal benda ni kat sume bloggers yang anda kenali...
  • letakkan gambar di atas dan tulis..."Itu ialah gamba cik dini sewaktu di sekolah."
  • link kan blog ni..
  • pastu tinggalkan komen & link blog korang di ruangan korang k?


sekolah ni akan terbuka sampai bile-bile...
kepada yang dah join tu, nanti saya inform kat korang suruh ambil
batchnya..
saya akan inform di ruangan shoutbox korang..
P/S: Sebab tulah saya nak link blog korang, supaya 
saya boleh inform kat korang..ok?
Di batch tersebut, nama dan link blog sudah tersedia di situ..

Jangan lupa!! Bloggers mesti / wajib join group ni..
Skolah Blogger

!!SELAMAT MENJOIN!!