FB TW
You have no idea how much I like you, how much you make me smile, how much I love talking to you, or how much I wish you were mine. An #Aquarius makes good friends, better lovers but your fucking worst enemy.
Sekolah Dah nak mula!!
Friday, 23 December 2011 21:16 | 1 dorks
...Assalamualaikum...

Hari ni saya nak share somting..yang
amat...amat menyedihkan,,
tahu tak ape?

BACK TO SCHOOL

woo..panas satu badan beb!!
Kadang2 begang jugak..
kadang2 kalo hendak dipikirkan,best jugak sebenarnya..
anyway, ini je benda yang saya nak share...
dalam entry ni,korang boleh share jugak kat orang lain..
macam segmen,tp bukan..

cara2nya,
  • korang save image kat atas tuh..
  • pastu korang buat entry bertajuk "Sekolah dah nak mula"
  • korang letak image atas tuh..
  • pastu korang publish post...
  • dah publish post,korang tinggalkan komen dan link blog korang..
P/S : Cakap pasal tarikh tutup..oh, tak ada tarikh tutup..
sampai tahun depan pun tak pe..
ingat,ini bukan SEGMEN, just for fun..