FB TW
You have no idea how much I like you, how much you make me smile, how much I love talking to you, or how much I wish you were mine. An #Aquarius makes good friends, better lovers but your fucking worst enemy.
SEGMEN| Bloglist Almira Alwani 2012
Saturday, 24 December 2011 21:02 | 6 dorks
Assalamualaikum
hari ni saya nak join segmen lagi!!
hee tak sabar nye..
(sabar dulu dini)

Apa yang tak sabar nye?
mestila tak sabar..
lama dah tak join segmen.
hari ni, segmen terbaru ialah..

SEGMEN BLOGLIST ALMIRA ALWANI 2012

sebenarnya kak YANA kita ni. Bloglist lama dia dah remove..huhuhu..sedih2



Syarat untuk segmen ni mudah je..tak susah pun...

Kalau nak join tekan >>SINI<<

kak yana ada tulis satu daripada syarat2nya kena tulis tarikh lahir..
jadi,saya pun watla..
saya lahir..
5 FEBRUARI
jadi  jangan lupa bagi hadiah kalau tidak saya kluar daripada 
komputer/laptop korang and cekik korang!!
muahhahahah
(astagfirullahalazim)
hehehe..memain jer..

TAG


TARIKH TUTUP SEGMEN NI PADA
21 JANUARI 2012

ok.. tuje..selamat berblogwalking..
sayang korang