FB TW
You have no idea how much I like you, how much you make me smile, how much I love talking to you, or how much I wish you were mine. An #Aquarius makes good friends, better lovers but your fucking worst enemy.
First Song : Infinite-Paradise
Sunday, 11 December 2011 19:38 | 0 dorks
Hohhohohohoho..

...salam bloggers...

hari ni dini nak bagi tau kat korang sume yg dini sedih nak start skola...huhuhuhuhu..
bloggers,diniwant you olls to know that dini rasa badan dah betukar jadi batu..hhuuh..
dini dok post cam hantu kepalang ni pun dini x tau lah kenapa??
Dini benci btul dgn laptop ni...Hish..geram-geram..

Tpi,hajat dini untuk masukkan video ni..terjadilah gak..

...alhamdulillah...


enjoy...tp kepada org yg x minat k-pop ni..tolong jgn baca nnti ngompat
x pasal2buat dose lak nnti kan?tpi kalo nak minat..jom baca!

P/S:ni lagu bulan November tp dini minat lagu ni..
Infinite-Paradise