FB TW
You have no idea how much I like you, how much you make me smile, how much I love talking to you, or how much I wish you were mine. An #Aquarius makes good friends, better lovers but your fucking worst enemy.
Kenapa Bile Orang Tengok Blog Korang Diorang Rase Geram
Thursday, 29 December 2011 21:08 | 0 dorks




Assalamualaikum

Hari ni saya nak jadi budak mulut jahat skit..
huhuhuh..
lagipun tajuknye agak panjang..
Tajuk entry hari ni agak kowang ajaq skit!! huhuhu.
saya pun tak tahu 
orang akan bace ke tidak..sebab entry ni penting..
jadi..bacala.. 
(sambil buat muka sposen)

skarang start perbincangan

Hmm...kenapa eh??

wee..mmg dini dah rancang dah.
muahahahahaha


  • Kesalahan pertama... 

          Omo!! Sorry kalau dini agak kowang ajaq skit! Kesalahan korang yang pertama mungkin korang 
          punye entry tuh...agak pendek dan tidak menarik..waa..camne tu?? Camtula..comtoh nye cam rajah di    
          bawah...cewah! macam nak periksa la plak!

           
contoh : 

          Tolong Mira Wat Blog...
          Ari ni ...saya tolg mira wat blog...die kata saya pandai..ok bubye..


         Amboih,pendeknya??tul tak??sebaris je.. apo nak jadi tu..


Kesalahan Kedua


kesalahan kedua??owh..mungkin entry korang panjang berjelalah kot..
mungkin orang malas baca..lagi pun korang punye entry tu mungkin 
suke tuka tuka topik pada entry yang samew..
mmm...kalo cam tew teruk senanye..


Kesalahan Ketiga

wee..kesalahan ketiga ni dini paling benci skali..
korang suke copy idea, link dan gambar juga animation..
contoh : Bile korang tengok blog dini,korang pun nak camtula..camnila..
Sampaikan korang cara dini tulis entry pun korang nak tiru gak..
korang cube bayangkan kalo korang ni seorang copy cat yang akan meniru segala yang
cantik di blog seseorang..

Contoh : 

Muahahahahaha
(kejamnye..)

Korang tiru..

hahahahaha..
(apelah aku ni..)

camtulah istilah nye..


Kesalahan Ketiga

kesalahan ketiga mungkin sebab blog korang tu ade widget yang
boleh hangkan laptop/komputer...Sebab mungkin Blog korang tu terlalu berat menampung
widget yang banyak..

P/S: Bagi Korang blog saye ni berat??


Kesalahan Keempat

Bew..Ini mungkin last,atau second last k?
Blog korang beratla..
nnti hang..
so, jangan buat blog yang agak serabai k?
nanti komputer/laptop korang akan hang..
silap hari bulan tak boleh langsung bukak..
haa...kan dah jadi satu masalah..

lepas tu..haa....mula lah korang ketuk-ketuk laptop/komputer nye..

tengok-tengok ..BOM! Jahanam dah bendalah tu..kan dah menyesal,hanya
kerana blog..oklah..sampai sini je duluh...

P/S : Tolong sharekan kepada rakan-rakan bloggers yang lain ye..


Farewell..