FB TW
You have no idea how much I like you, how much you make me smile, how much I love talking to you, or how much I wish you were mine. An #Aquarius makes good friends, better lovers but your fucking worst enemy.
GIVEAWAY | End Year Giveaway By Sofie
Wednesday, 28 December 2011 04:57 | 0 dorks
::Assalamualaikum::
salam bloggers..

Hari ni saya nak join end year give away..
jeng jeng jeng...

wohoo!!
rasa tak sabar wei!
sebab ape? sebab ape??
sebab orang tak penah join pun..
Saat inilah, Jam inilah, Hari inilah, Bulan inilah, Tahun inilah, Abad inilah..
(dah lah tu..)



!!JOM JOIN!!


Hua...tengok tu..banner tuh..letih dok seletiplah..letak gam gajahla..stapplerla..
fuu..dasyat dasyat..
sebab banner tu cantik la saya sanggup lakukan ape saje..
(cewah!)

Anyway..terms and condition..

Jeng-jeng-jeng...

-warganegara Malaysia
-lelaki dengan perempuan sahaja..pondan?jangan harap =.='
-Follow blog kak sofie untuk perkembangan GA
-like fan page sofie kat SINI-Buat satu entry bertajuk "year end giveaway by sofie"
-Tag dua orang rkan blogger dan pastikan mereka tahu
-Lekatkan skali banner tu pakai gam gajah,stapler, seletep,double tape..macam2lah!


dah siap...tul tak? senang jer..KACANG JER beb..

Nak tahu ape hadiah nye?

1st place : Edit Full Blog + Topup 10 ringgit..
2nd place : Header tambah ape ape je yang korunk nak..
3rd place : Sofie akan Promote blog die..